Música Vermella té nou website!

Des d’underave us convidem a que feu un cop d’ull a la nova pàgina web que el magnífic netlabel catalano-berlinenc ha publicat aquesta setmana.

Aquest nou website (desenvolupat pel Boletaire i redissenyat per ell mateix i en Madame) pretén mostrar tota la informació possible en una sola pàgina; només canvia de pàgina quan volem veure el detall d’un release o quan volem accedir a les notícies que no siguin presents a la pàgina.

A més, amb aquesta nova versió podreu escoltar la música abans de descarregar-la, cosa que abans no era possible.

A part de totes les novetats (exploreu-la a fons per veure-les!!) una de les millors característiques d’aquesta web és el temps de càrrega, que és realment insignificant si el comparem amb l’anterior website que tenien.

musicavermella.com

1 comentari

1 comentari fins ara

  1. polpol comentà el 24 desembre de 2010 a les 9:00... 

    de puta mare!

Deixar un comentari