Sobre la cocaïna

…carregant vídeo

6 comentaris

6 comentaris fins ara

 1. monn comentà el 28 març de 2008 a les 1:54... 

  mol currat i util!

 2. Desirée comentà el 29 març de 2008 a les 14:59... 

  akesta si k és una molt bona manera de descriure a la coca i tot el k comporta. M’ha encantat l’estructuració del documental, tant per tota l’informació k transmet com per la manera en la k ho fa. Ara s’hauria d fer el mateix amb altres drogues i ja seria la hóstia! XP

 3. vetta comentà el 7 abril de 2008 a les 16:22... 

  molt bon treball, si senyor! :D

  dona alegria veure coses aixi d tant en tant

 4. toniu comentà el 9 abril de 2008 a les 17:05... 

  hola!! sóc un membre d’arsufesta (associació per la gestió dels riscs i plaers en oci nocturn), el nostre mail es arsufesta(nospam)gmail.com, ens fa molta il·lusió que gent que hagii vist aquest documental els hi agradi i ho trobin útil, per qualsevol cosa, dubte, inquietud o col·laboració escriviu-nos!!!!
  salut i festa

 5. toniu comentà el 9 abril de 2008 a les 17:09... 

  ah!!! he vist que munteu festes campestres, si el boletaire o algu ens vol convidar estaríem encantats d’anar-hi, podríem projectar documentals o fer analisi de substàncies si voleu, i sinó venir a passar-ho bé!!!!

  salut i festa

 6. Efrem comentà el 10 abril de 2009 a les 13:18... 

  És un molt bon documental, pedagògic i que mostra la cosa tal i com és. Personalment estic per la legalització, pot ser que sigui perillosa, sí, però si no assumim riscos com a societat, tampoc avançarem cap a un lloc millor.

Deixar un comentari