Traspàs complet! I bon any nou!!

Per fi he acabat de traspassar tots els àlbums des de l’antic servidor a aquest. Des de ja fa un temps en J! i jo hem estat treballant per fer-li un rentat de cara a underave, així que vam decidir ajuntar-nos i fer que entre tots dos underave millori mica a mica.

A partir d’ara tots els àlbums de fotografies d’underave (de les seccions fotoblog i old pics) així com totes les fotografies d’elboletaire.net es veuran des d’aquest blog. Per anar-hi ho podeu fer des de la pàgina d’inici d’underave o bé des de la barra lateral d’aquest blog.

Amb el canvi pretenem donar més vida a underave.net, apropar-ho més a un portal. Esperem que us agradi!! Ara tenim l’underwiki, la nova galeria, aquest blog, la drogopèdia (està en curs..) i poc a poc anirem fent més!

Suposo que pel fòrum en donarem més detalls :)

BON ANY NOU A TOTHOOOM!!

1 comentari

1 comentari fins ara

  1. kaotika000 comentà el 12 gener de 2008 a les 22:58... 

    FELIZ ANY NOU A TU TAMBÉ!!!

Deixar un comentari