Fotos Skorea & day of the droids @ Mephisto

Ahir em va donar per passar-me per la sala Mephisto on van intervenir Cardopusher (live, Breakcore), Hecate (djset, Breakcore & Black Metal), Retako vs. DiJeYoW (mix i scratch a 3 plats i 2 mixers, Breakcore, Ragga-Jungle..), Autopsy Control (live, Breakcore), Encefalisis (live, Hardkore, Industrial + performances), Akani (live, Breakcore).

En quant a les performances.. les fotos no les he pujades per respecte a elles (exceptuant una en que només se li veu el cap) i per respecte a tots els qui tingueu els estómacs fins (més d’un va tenir que sortir a prendre l’aire, era “una mica” gore).

Per veure’n l’àlbum de la festa feu clic aquí, o bé podeu veure’n una presentació en pantalla completa.

IMG_1325.JPGIMG_1517.JPGIMG_1306.JPG

No hi ha cap comentari. Sigues el primer!

Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer!

Deixar un comentari