Fotos Montagood 2007

De poc van servir les màscares que vaig portar, ni tampoc els taps per orelles que em van deixar.. ja que em vaig quedar mut i sord igualment… Però va valer la pena… joder si va valer la pena! Ni el Drum’n'Bass, ni el Hardtek ni el Hardcore van tenir pietat amb nosaltres. I no vaig estar a la zona d’Schranz (i els segurates d’allà no em van deixar fer fotos des de l’escenari) però m’hi jugo el coll a què tampoc van tenir temps d’avorrir-se

I la festa de després va rematar l’assumpte.. Per si no havíem tingut prou Hardcore bo, els de Teknowar i la gent de Lleida ens van delectar amb un Hardcore impressionant, i el Ragga-Jungle i el Drum’n'Bass tampoc s’hi van quedar curts! El lloc era impressionant, a la vora d’un llac (on alguns/es s’hi van banyar) i no ens van molestar els gossos.

Podeu veure les fotos del Montagood des d’aquí i les de la party de Teknowar i la gent de Lleida des d’aquí
Montagood 2007

Montagood 07 boletaire 20.jpgMontagood 07 boletaire 27.jpgMontagood 07 boletaire 32.jpg

Teknowar i col·lectiu lleidetà

img_3025.jpgimg_3032.jpgimg_3228.jpg

Els comentaris estan desactivats en aquest post

Els comentaris estan tancats.