Fòrums Serotonina

Ja fa temps que volia dir això, però entre els exàmens (que per cert, els he aprovat tots i espero que tots els qui esteu d’exàmens o heu estat d’exàmens us vagin de puta mare ;) ) i els meus ‘pardaleigs’ m’havia oblidat completament..

En KKR i jo hem creat uns fòrums, el tema dels quals són la música electrònica i les drogues, que es diuen Serotonina. Perquè Serotonina? Doncs perquè la Serotonina és una hormona que tots nosaltres tenim al cervell (alguns més i alguns menys, com ara jo.. :( ) i que es coneix com a l’hormona de l’humor o del plaer.

Com ja hem dit, els fòrums són de música electrònica i de drogues; llavors, perquè Serotonina? Doncs perquè resulta que l’MDMA (èxtasis) el que fa és que el nostre cervell segregui aquesta substància, produint els efectes que la majoria de nosaltres coneixem. Així doncs, el que preteníem era que amb una sola paraula s’entenguessin tres coses: felicitat, drogues i música (ja que és una de les drogues més populars en festes i discoteques).

Podeu passejar-vos pels fòrums (mirar les ‘normes‘ no seria mala opció abans de registrar-se) així com registrar-vos-hi ja que només podeu escriure-hi si esteu registrats.

No hi ha cap comentari. Sigues el primer!

Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer!

Deixar un comentari