Escoltar música des d’internet

Vols baixar-te trance, psytrance o drum’n'bass i no se t’acudeixen noms d’artistes? Doncs des de www.trackitdown.net pots escoltar-ne moltes mostres! També hi ha Hardcore i d’altres estils.. encara que el Hardcore és “makinero total” i els altres estils són House, Lounge, etc…

També podeu escoltar una ràdio de drum’n'bass des de l’adreça www.ukbassradio.co.uk on també posen una mica de ragga-jungle de tant en tant :)

Si us agrada el Gabber, teniu una bona llista de ràdios de gabber en aquesta adreça.

Des de www.di.fm també hi ha algunes emissores de música electrònica, i si us agrada el reggae podeu entrar a www.sky.fm. Recordeu que per reproduir música des d’internet no necessiteu més que un reproductor tipus Winamp o VLC. Encara que si fas servir Windows o Mac, sempre pots optar per instal·lar-te l’iTunes, on tens moltes emissores de ràdio bastant bones.

No hi ha cap comentari. Sigues el primer!

Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer!

Deixar un comentari