Convocatòria de suport a l´Enric Duran i a la seva acció

llibertat_enric_contrast

Enric Duran ha atacat l’ull de l’huracà del sistema financer i ha fet públiques propostes per construir una vida més justa i digna. Per això l’Enric els ha fet por i és a la presó. A ell l’han aïllat a la força, sense comptar que darrera d’aquesta acció hi ha moltes persones que NO CALLAREM.

A Barcelona, convoquem concentració el mateix dijous 26 de març a les 20h davant la Borsa de Barcelona. Per la llibertat de l’Enric i contra el sistema financer.

A més, convoquem a tothom que es vulgui expressar, que ho fagi amb accions originals per tota la ciutat, per tot el país. Accions descentralitzades, optimistes, pacífiques i creatives. Combatem i sorprenem la força del poder i la injustícia amb creativitat i intel·ligència!

Col.lectiu Crisi

http://www.17-s.info

No hi ha cap comentari. Sigues el primer!

Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer!

Deixar un comentari